بررسی

شیائومی، لطفاً فناوری دو صفحه‌نمایش را از کاربران جهانی دریغ نکنید.

0

شیائومی با معرفی گوشی سری Xiaomi 17 Pro بار دیگر مرزهای طراحی تلفن‌های هوشمند را جابه‌جا کرده است. این گوشی با بهره‌گیری از نمایشگر پشتی پویا، گامی جسورانه در مسیر آینده تعامل موبایل برداشته و نگاه جهانیان را به خود خیره کرده است.

 

طراحی آینده‌نگر

Xiaomi 17 Pro و 17 Pro Max با طراحی دو نمایشگر، زیبایی‌شناسی مینیمال و کاربردی را به شکلی نوآورانه ترکیب کرده‌اند. صفحه‌نمایش پشتی قابلیت‌هایی چون تصاویر پس‌زمینه هوش مصنوعی، اعلان‌های بلادرنگ، ویجت‌های تعاملی، و حیوان خانگی مجازی “پِنگدا” را ارائه می‌دهد. این سطح از شخصی‌سازی، تجربه کاربری را از حالت سنتی به سطحی خلاقانه و منحصربه‌فرد ارتقا داده است.

 

ویژگی «پین هوشمند» نیز به کاربران اجازه می‌دهد برنامه‌ها، QR کدها یا ایموجی‌های دلخواه خود را مستقیماً روی نمایشگر دوم سنجاق کنند. افزون بر این، امکان استفاده از دوربین اصلی برای سلفی‌های با کیفیت بالا، یکی از نقاط تمایز کلیدی این طراحی محسوب می‌شود.

 

درخواست جامعه جهانی: این فناوری را جهانی کنید

شیائومی اعلام کرده که در سری بعدی یعنی Xiaomi 18 Pro از نمایشگر پشتی استفاده نخواهد کرد تصمیمی که با واکنش منفی کاربران روبه‌رو شده است. جامعه طرفداران جهانی شیائومی خواستار بازنگری در این تصمیم هستند و معتقدند این برند باید نوآوری‌های خود را در دسترس بازار جهانی قرار دهد تا جایگاه پیشرو خود در صنعت را حفظ کند.

 

در حال حاضر، نسخه چینی 17 Pro فاقد خدمات گوگل است و کاربران بین‌المللی برای استفاده از آن با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستند.

 

شیائومی از پاوربانک ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، ۶۷ وات رونمایی کرد.

مقاله قبلی

تلویزیون جدید ۸۵ اینچی Redmi TV X 2026 با نور پس‌زمینه Mini LED معرفی شد.

مقاله بعدی

نظرات

پاسخ دهید